Meer bereiken!

Wat voor leider bent u?

‘Meer bereiken met minder moeite en meer plezier’. Anders gezegd: wat voor leider bent u? Hoe ontstaat rondom organisatieveranderingen een gezonde verhouding tussen geven en krijgen?

Evenwicht Training & Coaching maakt zich sterk voor krachtige leiders. Voor daadkrachtige CEO’s en managers die oog hebben voor hun medewerkers en hun teams, die kritisch durven kijken naar hun eigen rol.

Sterke leiders

Wat maakt een leider sterk? Evenwicht ontwikkelt maatwerk leiderschapstrajecten die beginnen bij de bron. Wie bent u zelf als leider? Wat is uw stip op de horizon? Welke veranderingen wilt u doorvoeren en waarom?

Een leiderschapstraject start altijd met een persoonlijk gesprek waarin we de doelen formuleren. Evenwicht is DISC gecertificeerd (Persolog persoonlijkheidsprofiel). Op basis van deze onderzoeken én het gesprek ontstaat een authentiek persoonlijkheidsprofiel van uw persoonlijke leiderschapsstijl. Met dat profiel als startpunt gaat Evenwicht samen met u aan de slag.

Coaching on the job

Evenwicht Training & Coaching is zowel grondig als pragmatisch. We gaan aan de slag met uw persoonlijke doelen en uw persoonlijkheidsprofiel, door middel van coaching ‘on-the-job’. Hoe motiveert u medewerkers? Hoe komen zij optimaal tot bloei? Hoe gebruikt u uw eigen talent optimaal, zodat er snel resultaten zichtbaar zijn? En hoe versnelt u met uw leiderschapsstijl de implementatie van veranderingen?

Evenwicht is gericht op de relatie en het rendement. Een leiderschapstraject heeft dat rendement als focus.

Smaakt deze eerste online kennismaking naar meer?

Bel of mail Heleen van den Houten van Evenwicht Training & Coaching voor een inspirerende kennismaking.