Waarom Evenwicht?

Heleen van den Houten personifieert Evenwicht Training & Coaching.

Als senior professional maak ik graag het verschil en geef mensen inzicht in hoe ze optimaal tot hun recht komen. Het verbinden van de mens met het resultaat is voor mij essentieel. Ik werk met individuele medewerkers, leidinggevenden, directeuren en complete teams van medewerkers of managementteams.

Hoe ik dat doe?
Ik heb jarenlange advies-, trainings- en (executive) coachervaring als het gaat om verandertrajecten, de mens in organisaties en het gedrag van medewerkers ten tijde van veranderingen.

Geïntrigeerd door beweegredenen

Ik ben geïntrigeerd door mensen en hun beweegredenen. Waarom doen mensen wat ze doen? Hoe komt een leider het beste tot zijn recht? Hoe reageren mensen op een veranderende omgeving? Welke carrière-wensen hebben mensen?

NL-Logo-Gecertificeerd-trainer_pPMGecertificeerd DISC-trainer

Een combinatie van training, coaching en ondersteuning van het management staan garant voor succes. Als gecertificeerd DISC-trainer gebruikt Heleen het Persolog Persoonlijkheidsprofiel DISC als sturingsinstrument in de diverse trajecten en assessments.

Kennismaken met Evenwicht Training & Coaching betekent in de spiegel kijken. U ziet wie u bent, waar uw talenten liggen en hoe u die optimaal kunt benutten in uw dagelijks werk.

Ik bied vanuit mijn jarenlange ervaring praktische gereedschappen om veranderingen te realiseren. Wilt u de hands-on training en coaching zelf ervaren? Maak vrijblijvend kennis, neem contact op!

Samen komen we verder

Partners / co-creatie

Wij geloven dat je als organisatie en professional vooral succesvol kunt zijn door slimme verbindingen en samenwerkingen aan te gaan. In dit kader werkt Evenwicht samen met deze organisaties en professionals: