De beste samenstelling

Sterk in coachen van teams

Johan Cruijff zei het al:

‘Als je voor elke positie de beste speler kiest, heb je nog geen sterk elftal maar een team dat als los zand uiteen valt’.

De uitdaging voor ieder team is hetzelfde: de beste samenstelling creëren die de beste resultaten oplevert. Evenwicht Training & Coaching is als senior professional sterk in het trainen en coachen van teams.

Sterke spelers

In een sterk team heeft de leider oog voor ieder individu en stuurt hij of zij aan op de organisatiedoelstellingen op korte en langere termijn.

Hoe motiveert u de teamleden in een veranderende omgeving? Wat hebben de teamleden nodig om zich verder te ontwikkelen?

Evenwicht geeft u tools in handen om te sturen op organisatiedoelstellingen en tegelijk alle kracht in teams te benutten.

Effectiviteit

Teamtraining & -coaching verbetert de effectiviteit van het team. De teamleden krijgen inzicht in communicatiestijlen, kennen elkaars ambities en weten de onderlinge verschillen te benoemen. Er ontstaat begrip, respect en waardering voor elkaar. In die sfeer behaalt het team optimale resultaten met een positieve weerslag op uw organisatie.

Management Teams

Positieve elementen uit het managementteam werken door in de organisatie. Medewerkers werken met plezier, doen wat ze kunnen, leveren bijdragen, denken mee en ontwikkelen zich samen tot zelf organiserende teams. Wat er niet goed gaat in de top vertaalt zich regelmatig in frustratie op andere plekken in de organisatie en gaat ten koste van de kwaliteit en/of de opbrengst.

Heleen gaat in de trajecten met Management Teams meningsverschillen en interventies niet uit de weg zonder de positieve relatie in gevaar te brengen. Zij richt zich zowel op het managementteam als geheel als de coaching van individuen.

Benieuwd welke toegevoegde waarde Evenwicht Training & Coaching u kan leveren?

Bel of mail mij voor een persoonlijke kennismaking of voor een directe ‘confrontatie’ met uw team!

Heleen van den Houten